Ви го претставуваме Иван Премов, мразачот од Арвидсјаур, Шведска

„Да му се сотре ш……..то племе, да пцоисат во лајна со сите предавници на Македонија! Куршум за Заев, Шекеринска и сите свињи на власт“, коментира „патриотот“ Иван Премов на Фејсбук видеото во живо од протестот кој организаторите го нарекоа „Семакедонски народен собир“.

Но, да ви го претставиме патриотот Иван Премов, според неговите информации тој е од Битола, но живее  во Арвидсјаур, Шведска. Исто така во духот на патриотизмот, пишува дека учеше во Београдски универзитет, Србија.

Според Светски Македонски конгрес единствен спас за Македонија е бесилка за лидерот на СДСМ и мандатар Зоран Заев. Со овој став се согласува и Премов.

Ваквите „патриоти од далечина“ најмногу ја сакаат Македонија и „гинат“ за неа.

Д.М.

This post is also available in: English