Изборен вандализам во Шуто Оризари

Граѓански новинар кој сакаше да остане анонимен, испрати вест со фотографии, дека ноќеска по полноќ се искинати изборни плакати на Курто Дудуш, кандидатот за градоначалник на Општина Шуто Оризари, од редовите на СДСМ. 

This post is also available in: English