Граѓански објектив во Старата Чаршија

Со музика, кратки видео прилози и слајдови со пораки и фотографии, тимот на ЦИВИЛ одржа презентација на #ГраѓанскиОбјектив.

Бројните минувачи имаа можност да ги видат прилозите на граѓанските новинарки и новинари, постигнувањата и влијанието што тие ги имаат во општеството и врз институциите.

Повеќе информации за проектот и можноста активно да се вклучите во мониторинг на политичките процеси во земјата на фејсбук страницата на Граѓански објектив.

This post is also available in: AlbanianEnglish