Дали Бранко локално го поздрави Зоки?

Има ли внатрешен партиски „контраудар“ и во самата СДСМ, како што тоа ѝ се случуваше на опозицијата, со разни „ножеви забиени в грб“, во повеќе претходни изборни наврати?