„Кратки нозе“ #8: Маркукуле за Амбасадата на САД и вооружени лица на избори, Апасиев за обвиненија за браќата „Пука Козметика“, Ѓорчев за горивата

Во ова издание, откриваме дезинформации за наводна изјава на Американската амбасада за вооружени луѓе на изборите. Ќе откриеме дезинформација на Апасиев од Левица за обвинение на органите кон браќата Масларковски – кандидати за советници на оваа партија, а и на Влатко Ѓорчев од ВМРО-ДПМНЕ за цената на горивата.

 

Автор и водител: Петрит Сарачини

Камера: Атанас Петровски

Монтажа: Ариан Мехмети