БЕЗ ФИЛТЕР: Спотот на Наќе Чулев е плагијат, но тоа е најмалиот проблем! (видео колумна)

Освен што е плагијат на спотот посветен на турската итна медицинска помош, спотот на Наќе Чулев е гочлив потсетник на едно мрачно време, времето на режимот на Груевски.

Џабир Дерала
камера и монтажа: Ариан Мехмети