СКЕН - Транспарентни и одговорни политички процеси

Биди дел од „Граѓански објектив - за одговорни институации“, презентација на проектот на ЦИВИЛ за граѓанско активно учество во носење на одлуките на локално и национално ниво и иницирање на транспарентни и одговорни политички процеси.

камера: Атанас Петровски
монтажа: Ариан Мехмети