Се урна дел од покривот на железничката станица во Кичево

Поттикната од вестите за урнисаната железничка станица во Кичево, загрижена за својата и за безбедноста на останатите граѓани кои патуваат, граѓанска новинарка ни испрати фотографии од состојбата. Таа вели дека било прашање на време кога покривот ќе се урне.