Programi i CIVIL FEST

CIVIL – Qendra për Liri e publikoi programin për CIVIL FEST, që do të mbahet më 10 dhe 11 dhjetor, në Qendrën Kulturore Rinore në Shkup.

13:00 Bisedojmë    për#TëDrejtatenjeriutFjalime dhe deklarata kushtuar Ditës ndërkombëtare për të drejtat e njeriut, 70 vjetori i Deklaratës universale për të drejtat e njeriut dhe luftës së shoqërisë qytetare për liri, drejtësi dhe barazi.

Ekselenca e Tij Amb. Samuel Zhbogar (BE), Uranija Pirovska, Irena Sterijovska, Bllagica Dimitrovska, Petrit Saraçini, Koço Andonovski, Dehran Muratov, Xhabir Deralla

13:40 #DancersUnitedPERFORMANCË
14:00 #FreedomPhotoEKSPOZITË
14:30 #CivilSocietyTowersPREZANTIM MULTIMEDIAL
15:30 #CivicLensesVideo
17:00 #FreedomMusicAfterwork dixhej aheng
21:00 Fundi  i  #CivilFest dita 1

11 DHJETOR

11:00 Media kënd
12:00 #CitizenJournalismAwardsNdarje e shpërblimeve për gazetari qytetare
14:00 #CivilSocietyTowersPREZANTIM MULTIMEDIAL
14:00 #CivicLensesVideo
16:00 #CitizenJournalismWorkshop
20:00 #FreedomConcertINTERPRETIM MUZIKOR LIVE  (Man In a Suit, Tonal, Basic Trio)
23:00 Fundi i #CivilFest, aksioni qytetar vazhdon

This post is also available in: Macedonian