Продолжува злоупотребата на малолетниците и децата!

Граѓански новинар од Гевгелија ни испрати фотографија како сведоштво за бескрупулозно и отворено користење на малолетниците и децата за партиска пропаганда.

img0005a

И покрај напорите на ЦИВИЛ - Центар за слобода да укаже на ваквото искористување, политичките партии, сепак, продолжуваат со злоупотребата, и никој не сноси одговорност за тоа.


clp