Да се биде руски играч не е мала работа

Што е тоа што ДПМНЕ може да го направи, а тоа не може да го направи Африм Гаши и целото партиско раководство на Алтернатива? Одеднаш, буквално преку ноќ, Зејд ја промени одлуката и послушно застана на говорницата до својот партиски претседател. Од бунотовник, за една ноќ стана послушник