Ало, Собрание, дали се слушаме?

Не е ли попаметно и за партиската коалиција околу власта и за партиите собрани во опозицискиот блок да се обидат, ете, можеби токму на темата за криптовалутите и за вакцинацијата, за промена, да излезат со заеднички усогласен став?