Во пресрет на зимата...

Граѓански новинар од Струмица испрати видео и фотографија за снаодливоста на струмичани да се обезбедат за претстојната грејна сезона. 

Граѓанскиот новинар објасни дека ваквиот начин на обезбедување на дрва за огрев, не е реткост во Струмица и дека сè уште е најефтин начин да се пребродат зимските денови.