Владанка Димковска со „Диво месо“ на Горан Стефановски на Фестивалот на слободата

Актерката и видео колумнистка Владанка Димковска на Фестивалот на слободата, во организација на ЦИВИЛ, по повод Меѓународниот ден на човековите права и 20 годишнината на ЦИВИЛ, во делот ЗБОРОВИ. ДВИЖЕЊЕ. присутните можеа да ја проследат со монологот од драмата „Диво месо“ на Горан Стефановски.

Камера: Атанас Петровски
Монтажа: Ариан Мехмети