ЦИВИЛ го помести датумот за доделување награди за граѓанско новинарство и најавува динамична агенда на настани

ЦИВИЛ го помести датумот за доделување награди за граѓанско новинарство на 5 јуни (среда), поради згуснување на агендата со активности. Со повеќе детали за динамичната агенда на активности и настани што се предвидуваат идната недела, ќе се појават со соопштение во текот на утрешниот ден, најавуваат од тимот за комуникации на организацијата.