СКЕН – Штипјани пред избор за градоначалник

Штипјани пред избор, дали ќе излезат на гласање или не за идниот градоначалник, а кандидатите за градоначалниците со богати програми и ветувања во изборната кампања. Во оваа издание на СКЕН – политички видео магазин ќе видиме дали Штипјани ќе излезат на гласање и што им понудија кандидатите за градоначалници.

Монтажа: А. Мехмети