Обиколницата под вода

Обиколницата на влезот во Скопје кај Сарај под вода.

На фотографиите се гледа моменталната состојба на обиколницата во скопската населба Ѓоче Петров, пат кој води кон Сарај и центарот на градот.

Едно возило веќе е заглавено во поплавата.

Вулнет Махмути