СКЕН: Перспективи 2021 (втор дел)

ЕУ интеграции, реформи, образование, Ковид-19, попис, антикорупција, лажни вести, иновации, избори… што не очекува во 2021 година кои се предизвиците и перспективите, над 20 учесници на конференцијата „Перспективи 2021“ со свои мислења и препораки, во четири дела од политичкиот магазин СКЕН.

камера: Атанас Петровски
монтажа: Ариан Мехмети

This post is also available in: AlbanianEnglish