СКЕН: Национализмот, таа темна дамка (втор дел)

Што мислат јавните личности за национализмот и етничката омраза, колку нивното искуство посредно или непосредно го илустрира нивното мислење за национализмот и неговата штетност, како тие штетат на нашите заложби за членство во ЕУ, се прашања што ги отвори оваа издание на СКЕН – политички видео магазин. (втор дел)

Монтажа: Ариан Мехмети

This post is also available in: AlbanianEnglish