Sigurim i fuqishëm policor rreth Kuvendit para votimit të ndryshimeve në kushtetutë

Sigurim i fuqishëm policor dhe automjete janë të radhitura rreth Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, teksa vazhdon seanca parlamentare për votimin e ndryshimeve kushtetuese, lajmëron një gazetar qytetar anonim.

Para kuvendit tre ditë me radhë protestojnë qytetarë të cilët janë kundër marrëveshjes së Prespës për ndryshimin e emrit.

Për ndryshimin e emrit duhet të votojnë së paku 80 deputetë.

 

This post is also available in: Macedonian