Селмани: Резултатите на Шилегов се видливи, капитални и перспективни

Во Дистрикт на Цивил Прес Студио – интервју на Зоран Иванов со Имер Селмани. Ова се дел од темите:

  • Ковидот и вакцините;
  • Бизнисот и работниците;
  • Политиката и амбициите;
  • Локалните избори, Владата, Парламентот…

камера: Атанас Петровски
монтажа: Ариан Мехмети