Секуловски: Граѓанските новинари имаат поголема слобода за пренос на информации

Драган Секуловски, извршен директор на Здружение на новинари на Македонија, им одаде признание на граѓанските новинри и улогата на граѓанското новинарство во развојот на демократското општество.

This post is also available in: English