Ние сме медиумите втор дел

ЦИВИЛ го објави вториот дел од публикацијата „Ние сме медиумите“, посветена на граѓанското новинарство, на англиски јазик. Публикацијата ќе биде достапна и во печатена форма и на македонски и албански јазик, на веб страницата специјализирана за граѓанско новинарство, во рубриката Ресурси

Публикацијата е дел од проектот Граѓански објектив, финансиран од National Endowment for Democracy.

Преземете ја публикацијата ТУКА.