Науновски: Коалицијата на Мицкоски со Села е нож во грбот на вмровското членство

Civil Press Studio – ИНТЕРВЈУ на Зоран Иванов со Тони Науновски

Невладините, ЕУ вредностите, Преспанскиот, бугарската блокада, актуелната македонска партиска слика, изборниот епилог на локалните, се само дел од темите во овој ДИСТРИКТ.

Интервју на Зоран Иванов со проф. д-р. Тони Науновски.

камера: Атанас Петровски
монтажа: Ариан Мехмети