„Кратки нозе“ #12: Фотомонтирано купување гласови од министерот Шаќири, невистини за електронско гласање и за првата жена – градоначалник на Скопје

Во оваа 12-та епизода на „Кратки нозе“, откриваме дезинформации за наводно купување гласови во Струга од страна на министерот Јетон Шаќири.

Ви откриваме и невистини за електронско гласање во земјава, како и за тоа која е прва-жена градоначалник на Скопје.

Автор и водител: Петрит Сарачини

Камера: Атанас Петровски

Монтажа: Ариан Мехмети