Трајковски: Катица тоа не го стори за пари

Во Дистрикт на Цивил Прес Студио, интервјуто на Зоран Иванов со Борче Трајковски – Боки Бургија, писател, хроничар, колумнист, бургијаш, тазе пензионер. Тој во интервјуто зборува за: СЈО и Катица Јанева, Бранковизам и Заевизам, Мицкоски и тој во влада, локалните избори и странците, Данела Арсовска и Скопје…

камера: Дехран Муратов
монтажа: Ариан Мехмети