Кој ќе го наследи Заев во СДСМ?

Не само кај политичките противници во другите партии, туку и меѓу самите содијалдемократи има важни кругови и поединци кои се чувствуваат како губитници, по разни основи, во осумгодишниот партиски претседателски мандат на Заев