Keqpërdorim politik në manifestim për fëmijë

Të shtunën në sheshin Maqedonia në Shkup u mbajt manifestimi për fëmijë “Apriliada – Shkupi qeshet”. Përveç në shenjë të shakasë, manifestimi kaloi edhe në shenjë të politikës.

Nga fotografitë të cilat na i dërgoi gazetari qytetar i cili deshi të mbete anonim, shihet skena në të cilën janë vendosur shirita të verdhë dhe të kuq, të cilët gjatë muajit të kaluar janë simbol i iniciativës “Për Maqedoni të përbashkët”, që proteston në mbrojtje të krimeve të VMRO –DPMNE.

This post is also available in: MacedonianEnglish