Извадок од интерната комуникација на дел од набљудувачите на ЦИВИЛ: I am proud!

Радовиш: Изгледа дека граѓаните во Цивил гледаат како на единствено на кои можат да им веруваат. Педесетина луѓе во Радовиш ми пријдоа да се пожалат. I am proud!

Струмица: И јас истото, колега. Го имам истиот впечаток на овие избори. Односот кон ЦИВИЛ е прекрасен.

Скопје: Се согласувам. Истото и кај мене.

Охрид: Цивил е авторитет. И членовите на избирачките одбори бараат од нас да преземеме нешто.