ИЗБОРЕН РАПОРТ #13: Црна кампања на политичкото мени, ромска „јавна соба“, важни информации и најави за мониторингот на ЦИВИЛ

Независните кандидат(к)и со сериозни поплаки за медиумската застапеност, 10 „оброци“ на изборното политичко „мени“, ЦИВИЛ со презентација на предизборен извештај в петок, на 15 октомври, важни најави за набљудувачите и други важни информации во 13. издание на Изборен рапорт