Граѓански новинар, Собрание на РМ: Не пропуштаат возило на Брза помош

Скопје, Собрание на РМ, 27/4/2017, 20:51 часот
Граѓански новинар известува дека насилниците пред Собранието на РМ не пропуштиле возило на Брза помош да интервенира во зградата на Собранието на РМ, кајшто во моментов има повредени.

This post is also available in: AlbanianEnglish