Дерала: Започнете борба со корупцијата на умот, почнувајќи од себеси!

На отворањето на ЦИВИЛ ФЕСТ, Џабир Дерала, претседател на ЦИВИЛ, одбра да ја прочита својата колумна „Стани за себе и за другите. Денеска!“, напишана на Меѓународниот ден на човековите права.