Дерала: Мицкоски си заминува од политиката, сами си кажа, ќе недостасува ли некому?

Џабир Дерала со коментар на изјавата од претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски кој рече „сериозна ќе се замислам дали и вреди да практицираме политика во Македонија“.

 

 

„Мицкоски си заминува од политиката. Очекува Заев да формира уште поголемо мнозинство. Сам си кажа. Ќе недостасува ли некому?“, прашува Дерала