Богојески: Бојкот на пописот е најантимакедонски чин, поголем од бојкотот на референдумот!

„Попис треба да има, но во услови кога е тој возможен и секако само и само согласно европски стандарди! Бојкот на пописот е најантимакедонски чин, поголем од бојкотот на референдумот! Ако тогаш му завршија работа на Груевски, сега со овој бојкот на кого од мафијата треба да му се заврши работа!“, изјави за ЦИВИЛ, Петар Богојески, иницијатор на Македонски концепт.

И.Крџиќ
камера, монтажа и фотографија: Дехран Муратов