(ВИДЕО) Главни поенти од извонредната дебата за пописот, одржана во Штип

Погледнете го ова динамично видео со главните поенти од дебатата за пописот што ЦИВИЛ ја одржа во Штип, на 4 март 2021 година. Информирајте се објективно, брзо и квалитетно, за сите аспекти на спроведувањето на пописот на населението на овој линк.

 

 

Тим на ЦИВИЛ Медиа
камера: Атанас Петровски
монтажа: Ариан Мехмети