СКЕН - политички видео магазин: Со Преспанскиот договор или на него

На месец дена пред официјалниот почеток на предизборната кампања веќе се насетува дека копјата на политичките партии најмногу ќе се кршат околу Преспанскиот договор и најавите за неговото укинување доколку ВМРО-ДПМНЕ дојде на власт. Реалност или популистички ветувања? Што ветува ВМРО-ДПМНЕ и која е реалноста е тема на оваа издание на СКЕН -политички видео магазин: Со Преспанскиот договор или на него.

Маја Ивановска

Монтажа: Б. Јордановска

This post is also available in: English