Прес конференција на министерот за образование и наука Арбер Адеми

Прес конференција на министерот за образование и наука Арбер Адеми, за препораки за онлајн наставата за време на изолацијата.

Прес-конференција на министерот Адеми и градоначалникот Богоев

[🔴Во живо] Прес-конференција на министерот Адеми и градоначалникот Богоев

Gepostet von Влада на Република Северна Македонија am Mittwoch, 18. März 2020