Поплавени улиците во дебарското село Могорче

По еден час врнежи на силен дожд и град, поплавени се улиците во дебарското село Могорче. Видеото од поплавените улици на својот Фејсбук профил го објави Тани Доловани.

Д.М.

This post is also available in: English