Ние сме медиумите!

niesmemediumite

Ние сме медиумите

Во публикацијата „Ние сме медиумите!ЦИВИЛ објавува искуства, извештаи и извонредни текстови на автори кои пишуваат за слободата на изразувањето, за трансформацијата на медиумите, за македонските состојби, за историјата на граѓанското новинарство...

Публикацијата можете да ја преземете тука.