„Кратки нозе“ #6: Мицкоски и Милошоски за падот на романската влада, Курир, Нетпрес и Мицкоски за палење книги, Петровска за гасоводот

Во 6-тото издание на „Кратки нозе“, откриваме дезинформации на Христијан Мицкоски, Антонио Милошоски и ВМРО-ДПМНЕ за падот на романската влада. Ќе ви откриеме и дезинформации за палење на учебници во Прилеп, како и за наводна неповрзаност на кандидатката за скопски градоначалник Ана Петровска со гасоводот што поминува низ Парк-шумата Водно.

Автор и водител: Петрит Сарачини

Камера: Атанас Петровски

Монтажа: Ариан Мехмети