„Кратки нозе“ #16: „Киднапирањето“ на Реџепи, дали Дураку го нарече Апасиев „кловн“, дали Аеродром прв смени маркици за згради во паркови?

Во овие „Кратки нозе“: Продолжуваат дезинформациите за киднапирање на пратеникот Кастриот Реџепи. Дали е лажна вест дека Шефик Дураку од Алијанса го нарекол Апасиев од Левица „кловн“? Дали е Аеродром првата општина која пренаменува градежни маркици за паркови?

 

Автор и водител: Петрит Сарачини

Камера: Атанас Петровски

Монтажа: Ариан Мехмети