Колку време ѝ треба на пораката да допатува од задникот до главата?

Можеби е време одговорноста што несебично ја презема Заев врз себе за неуспехот, при формирањето на новата влада да ја споделат порамномерно сите во власта што се „извозија“ на него по 2017 година? Или заради тоа не ќе можат ни да состават нова влада што ќе трае две и пол години?