Исмаил: Најзаслужен за проширувањето на НАТО за нови 25.000 квадратни километри е Зоран Заев

Во Дистрикт на Цивил Прес Студио, интервју на Зоран Иванов со Ѓунер Исмаил, политичар, општественик, издавач, публицист, театарски рецензент, новинар, колумнист…

Тој во интервјуто зборува за: Заслугите на актуелниот премиер Зоран Заев, парадоксите и контроверзите на локалните избори, чаршиските „Бранковисти“ и „Заевисти“, опозицијата и настојчивоста за предвемени парламентарни избори и за уште по нешто…

камера: Атанас Петровски
монтажа: Ариан Мехмети