Груби: Али Ахмети не се служи со двојни стандарди и фолклоризам

Артан Груби од ДУИ, даде изјава за новинарите пред седиштето на ДУИ во Тетово, по партискиот состанок за потврда на поддршката на кандидатурата на Стево Пендаровски за претседател на Северна Македонија. Тој, меѓу другото кажа дека Али Ахмети не се служи со двојни стандарди и фолклоризам.

А. Зеќири