Filloi paneli i CIVILIT “Regjistrimi: Statistikë, jo politikë” në Gostivar (DREJTPËRDREJTË)

Filloi panel diskutimi i CIVILit në komunën e Gostivarit, “Regjistrimi: “Statistikë, jo politikë” në komunën e Gostivarit.

Pjesëmarrës në panelin  janë Arben Taravari, kryetar i komunës së Gostivarit, Besim Memedi – kryetar i këshillit, Zoran Angellov, koordinator i grupit këshillues të LSDM, Marjan Siljanovski, këshilltar nga VMRO-DPMNE. Moderator i panelit është Xhabir Deralla nga CIVILi.

Në pajtim me masat për mbrojtje nga Kovid-19, paneli do të mbahet pa publik, por do të transpemtohet drejtpërdrejt në Fejsbuk faqen e CIVILit dhe në YouTube kanalin e organizatës.

This post is also available in: Macedonian