БЕЗ ФИЛТЕР: Зошто ДУИ и ВМРО-ДПМНЕ се против реактивирање на Собранието? (видео колумна)

Во првото издание од видео колумната БЕЗ ФИЛТЕР, Џабир Дерала дава одговор на прашањето: Зошто ДУИ и ВМРО-ДПМНЕ се против реактивирање на Собранието?

Прочитајте и: Кој и зошто не сака реактивирање на Собранието?