Следи ги своите сништа

„Следи ги своите сништа“ и „Откажано од ВМРО-ДПМНЕ“ е своевидниот дијалог меѓу графитите на овој ѕид во центарот на Скопје, фотографија ни ја испрати граѓанска новинарка.

This post is also available in: English