QYTETARËT PËR SHTETIN OSE SHTETI PËR QYTETARËT?!

CIVILI organizon ngjarje multimediale dhe panel diskutim në ambient të hapur në temën “Qytetarët për shtetin ose shteti për qytetarët?!” të martën, 25 qershor, në Galerinë Mobile të QAM, Parku i Qytetit, me fillim në ora 20.

Nga ora 19 deri ora 20 do të mbahen projeksione të video artikujve dhe prezantime për (jo) transparencën dhe (pa)përgjegjësinë në proceset politike, sundimin drejtësisë, të drejtat e njeriut, mediat dhe pjesëmarrjen qytetare.

Paneli me temat e njëjta, në të cilin do të diskutojnë prof.. Mirjana Najçevska, prof.. Jasna Baçovska dhe aktivistja nga Eco Guerrilla, Merita Maksuti, do të fillojë në ora 21.

Kjo ngjarje është pjesë e projektit Objektivi qytetar, i financuar nga National Endowment for Democracy.

This post is also available in: MacedonianEnglish