Повикување на војна и зголемено ширење омраза

Изминативе денови сме сведоци на голем број случаи на говор на омраза низ целата држава по резултатите од изборите.

Во продолжение  можете да видите дел од сликите испратени до нас од анонимен граѓански новинар кој вели: „вџашен сум од статусите на човекот“. Тој во своите статуси повикува на војна, смрт за неколку политички лидери, и закани и уцени на етничка основа.

15554780_10211258695120945_1101826748_n 15577798_10211258695400952_530838654_n 15451422_10211258694880939_1306969714_n