Ohisi nuk punon, por ndot…

Gazetari qytetar Vlatko Mishevski ka dërguar në CIVIL Media fotografi nga fabrika Ohis .

Gjatë ditëve kur ndotja e ajrit në Shkup i tejkalon rekordet botërore, edhe përskaj informatave zyrtyre se kjo fabrikë me vite nuk funksionon, në ambientet e saj megjithatë ka aktivitete.

Fotografitë dëshmojnë se brenda në objektin e Ohisit, diçka po digjet.

“Në fabrikë ka muaj që punohet diçka. Brenda punohet, pritet hekur dhe diçka digjet. Nga disa kamionë në ditë dalin duke bartur hekur të vjetër. Kjo pamje është e përditshme”, thotë Mishevski.

This post is also available in: MacedonianEnglish